17 Apr

Hej vecka 28!

Okej, nu är jag ett par dagar tidig men på torsdag går vi i alla fall in i vecka 28. Bara två veckor kvar till 30! Och de här senaste två veckorna känns det som att tiden har bromsat lite när det gäller graviditeten och nu känns det som att jag verkligen har stämpeln ”gravid”. Magen är liksom distinkt, jag känner att andra gärna får lyfta det tunga och som igår när vi gick över 15000 steg så känns det ändå i ländryggen på kvällen. Bebisen rör sig (dock går det i vågor, ett par dagar är det mer och sedan är det mindre ett par dagar) men det är fortfarande ganska beskedliga rörelser.

Huvudet låg redan neråt när jag var hos barnmorskan förra gången och det kan ju hinna ändras men jag tror typ inte det, Edith låg neråt med huvudet jättetidigt och flyttade sig inte och än ligger då bebisen kvar där.

Jag börjar också känna mig mer förberedd på att vi ju faktiskt ska bli en till och känner verkligen att jag längtar efter henne. Jag vill vara med henne! Hålla henne! Hon fattas vår familj när vi myser i soffan på kvällarna! Och en skruvad gravidtanke jag har är också att det liksom känns som att det den här gången är jag och Jakob som står för längtandet, för nära och kära har ju redan Edith som är helt perfekt så det är som att de inte reflekterar lika mycket nu över att det ska komma en till människa som de ju potentiellt kommer älska lika mycket, hehe förstår ni? Nästan som att det finns outtalat att den här bebisen inte kommer kunna bli lika bra. Haha ja, ni hör ju hur det snurrar på. Det är knappt så jag insett själv att det kommer vara en till person som är vårt barn, men jag känner ju ändå att jag/vi har ett försprång och bondar mycket mer genom att jag ser henne på ultraljuden och känner alla små rörelser.

Älskade lillasyster.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)