12 Feb

Pluss på stickan

Vi börjar från början! Till nära och kära (och för mentalt förberedande för Jakob, han är ingen spontanare om man säger så) hade jag sagt lite skämtsamt att vi skulle öppna dörren för syskon under hösten. Så när hösten kom var tanken att ”låta det bli om det blev”. Tror ni det funkar för mig?

Nej. Hade stenkoll på ägglossningen försök 1. Svårt att låta bli att ha koll när man använder Natural cycles, och svårt att låtsas som att man inte vet att man hoppar över en månad om man undviker ägglossningen. Så ja, så romantiskt spontant är det när våra barn blir till hehe.

Hur som helst, tack och lov gick det vägen fort så redan månad två kunde jag plötsligt typ tre dagar innan jag skulle ha kollat stickan (ja, jag är ivrig) plötsligt ana två små svaga streck. Alltså, knappt synbart det andra strecket. Så, jag fnisshoppades lite i smyg och sedan två dagar senare provade jag och konstaterade att det må vara svagt men det var absolut ett streck! Det här var dagen innan Fars dag om jag minns rätt, för jag minns att jag funderade på om jag skulle spara det och ge i ett paket på Fars dag, men tänkte att stackarn kanske behövde få veta ganska direkt till skillnad från förra gången då jag höll på för mig själv en hel dag, haha.

Det var lördag och jag gick in till Jakob och Edith i sovrummet där vi rätt nyss hade vaknat och la fram stickan och konstaterade att – Edith ska bli storasyster! Helt ofattbart! Skulle vi få göra den här resan igen!? Glada miner men liksom förra gången mest chockad över att ”det gick verkligen fort..?” haha. Inte mig emot!

Men det tar alltid någon dag att liksom mentalt gå från status ”ej gravid” till ”gravid”. Ganska härliga de där första dagarna där man bara känner ”ser ni inte att något har ändrats!?”, det känns som att alla ska se det nya ”glowet” som man tycker strålar från en.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)