10 Feb

Gissa nyheten…?

…vi ska bli fler! Japp, somliga av er kanske redan listat ut det (speciellt om ni träffar mig live eftersom magen redan är rätt distinkt) men för er andra – vi är med bebis! Edith ska bli storasyster!

Åh jag vet knappt var man ska börja, speciellt eftersom vi nästan är halvvägs men eftersom jag har graviditeter med ”större risk för komplikationer” (inget jag märker av, men det är blodproverna som spökar med fel antikroppar och blodplättar hit och dit) så blir det alltid att jag drar ut på berättandet lite, helt enkelt för att jag alltid tänker att det inte kommer att gå vägen.

Men – när jag försöker våga tro att det faktiskt kommer gå vägen så är vi såklart superglada över att vi får förmånen att uppleva det här ännu en gång! Att vi faktiskt får ge Edith ett syskon. Att det kommer komma en till liten person, som kan bli något helt annat (eller ja, förhoppningsvis exakt samma, som man som ”partisk förälder med exemplariskt barn” då hoppas på, hehe).

Vi pratade om det här om dagen, att första gången var liksom anledning till bebisen hundra procent egoistisk – jag ville ha ett barn. Nu har man ju barnet, nu är känslan mer att – jag vill ge Edith ett syskon. Det blir där fokus ligger, och ibland slår det mig bara att jag ju kommer få en till liten person som jag kommer älska lika mycket som Edith, någon som jag också kommer att ha en relation med. Det glömmer jag nästan bort.

Vi är i alla fall i vecka 17+0 idag, och bebisen är beräknad till 18 juli för tillfället. På torsdag har vi rutinultraljudet (längtar!!) och då kommer den dagen säkert flyttas fram, förra graviditeten flyttades BF med en hel vecka. Ni kan ju förstå att jag inte har haft så mycket att skriva om, när typ 80 procent av min hjärnkapacitet handlat om graviditet. Men nu tänker jag att ni ska få lite uppdateringar om vad som hänt hittills såhär i efterhand, från plusset på stickan tills idag.

Så, gör er redo. Graviditetsbonanza på g! 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)