25 Jan

VAB-vecka

Tillbaka till vardagen med jobb och förskola efter två dagars vab med Edith. Magsjuka. Och hur jobbigt det ändå var att kliva upp ett par gånger mitt i natten den där natten mot tisdagen för att hon kräktes, så kan jag inte låta bli att verkligen känna mig som en förälder sådana gånger. Okej, det är inte mysigt men man känner sig på något sätt ändå värdefull. Förstår ni? Ibland fattar jag ju fortfarande inte att jag är någons mamma, men där och då, när man tröstar sitt gråtande barn, spolar av, tar på ny pyjamas, bär lillkroppen och bäddar ner i ”storsängen” (våran alltså), och sedan kastar in lakan i tvättmaskinen – då är man verkligen Mamma ™. Hehe oklar analys.

Så det blev två hemmadagar för mig och Edith, Jakob skulle till Stockholm igår men planet blev inställt på grund av för mycket snö. Ja, i Stockholm alltså. *fnissar och skottar mig fram till ytterdörren* Rätt mysigt eftersom vi slapp fler kräkningar, även om man blir lite less på att vara fast hemma efter någon dag. Lilla damen gillar ju inte heller att se typ barnfilmer, så min dröm om att ”äta glass och se Disney-filmer” på sjukdagar går dessvärre sådär än så länge. Tur att hon är bra på att roa sig med att leka istället. Tack och lov har vi övriga hållit oss friska, så kvällarnas möten har kunnat bockas av och ikväll kör jag sista för den här veckan. Och Jakob och Edith åker nog till badhuset.

Sedan blir det en mysig helg med bland annat date-night! Jepp, både mor- och farföräldrar var snabba på att höra av sig efter att de hade läst inlägget (hehe, bra taktik där, ”ååååh om man bara hade lite skötning?? *hint*) så på lördagkväll blir det både mat på Tage och bio för mig och maken. Bio minns jag inte sist jag var på? Ska gå all in med popcornen. Okej, är egentligen ingen popcorn-människa men ni fattar.

Ber för övrigt om ursäkt för min bildfattiga blogg just nu. Inget försvar. Lever ett bildfattigt liv för tillfället.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)