21 Okt

Nyttodag

Alltså vissa dagar är det bara lite extra mysigt. Idag har vi lyckats med bedriften att både ha en mysig dag och en nyttodag. Det händer ju sällan annars, det blir liksom det ena eller det andra.

Först chockades vi av morgonens sol (och insåg att vi behöver tvätta fönstrena….), sedan åt vi gröt och macka, innan jag rensade kyl och frys och frostade av frysen i grovis (ja, två frysar är världens bästa grej) samt tvättade vårt enorma tvättberg (ja, det var ett heldagsprojekt). Jakob åkte iväg med återvinningen och pant, samt mätte upp pysselrummet. Det är nämligen vårt nästa projekt som vi har tänkt göra klart under hösten. Äntligen! Vi åkte in till staden och beställde både golv och tapet. Golvet blir samma som övriga huset, och tapeten fick jag i stort sett välja själv. Bara en sådan sak?? Hittade först en rätt dyr tapet på nätet, men det kändes lite onödigt med tanke på att det där rummet säkert kommer byta skepnad framöver så mycket nöjd hittade jag en annan som vi slog till på. Det är lite blommor och blader på den, och jag tror den kommer göra sig kanoners i ett pysselrum tillsammans med det ljusa golvet. Min tanke är grönt, blommor, ljust trä och vitt.

Sedan blev det lunch hos oss tillsammans med byggarbetarna (Viktor, Sarita, mamma och pappa), innan jag och Jakob räfsade och gjorde klart på gården medan Edith sov. Sol och krispig höstluft! Och lagom mängd löv, hehe. Edith vaknade och hängde ute med oss, sedan tog vi en promenad ner till Ica för veckohandling. Fikapaus hos Viktor och Sarita, promenad hem i kylan för att sedan tända brasa, ljus och baka banankaka av alla bananer som höll på bli för bruna. Nu njuter vi av kvällsmyset, Edith badar och strax ska vi göra hemmagjord pizza. Sedan blir det premiären av Så mycket bättre och godis, tillsammans med mor och far.

Jamen ni hör ju. Jag har varit så otroligt trött senaste veckorna (tror det är mörker i kombination med en hel del socker), så jag har ärligt talat varit lite lättirriterad till humöret. Men idag bara njöt jag av att hänga med min lilla familj. Höstdagar när de är som bäst!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)