9 Okt

Herman 2 år

Förra veckan fyllde vårt lilla charmtroll Herman två år! Det var ju typ igår han fyllde ett år. Herman är alltså Ediths kusin, och min bror Martins barn. Och alltså, gosigare kille får man leta efter. Varje gång han och Edith träffas så springer han fram till henne och ger henne en lång och gosig kram, haha. Ibland håller han händerna på hennes kinder och tittar glatt in i hennes ögon. Hur gulligt?

Vi hängde med dem igår eftermiddag också, och det är så roligt att de verkligen leker så bra ihop. De springer direkt in i lekrummet och sedan sitter de där och pysslar på, läser böcker, ibland kommer de ut och dansar lite. Dansar likadant gör de också, haha. Samma moves.

I onsdags var vi i alla fall där på kalas (med enbart veganskt fika, bara en sådan sak) och trots det mysiga kvällsljuset så fick jag några gryniga bilder. Edith fick hålla Hermans minikusin Oliver. Mycket stolt liten dam.

Så roligt att få vara med och gratta dig Herminator!

(Hans superhjältenamn som bror Martin har gett honom. Ediths är Editor. Herminator och Editor.)

Hermans kalas 2017_2Hermans kalas 2017_3 Hermans kalas 2017Hermans kalas 2017_4

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)