7 Okt

Fredagsledigt

Som jag njuter av våra lediga fredagar. Det är verkligen lyxigt att checka ut på torsdagen och sedan få en helt egen dag med Edith innan helgen, då vi bara kan göra precis vad vi vill. Äta våra långa frukostar (gör alltid go´frukostar just fredagar, med smoothie, gröt, ägg, mackor, frukt osv), kanske åka på Liten och stor eller hälsa på mormor med Elin och Lina.

Jag har insett att det verkligen har varit underbart ”tur” att få vara föräldraledig med så många samtidigt, om jag får vara föräldraledig någon mer gång i framtiden så är det ju inte alls säkert att det blir likadant. Så vi passar på att njuta allt vad vi kan!

Igår hade vi en riktig heldag. Först var vi på Liten och stor(som kyrkan ordnar) där det alltid är mycket barn och sångstund och sedan lunchade vi på stan med Lina och barnen. Hem för sovstund och sedan middag, Café Tre på kvällen och slutligen spelkväll hos Lina och Nicke med ett gäng. Kul med en klassisk spelkväll!

Förra fredagen var en mormordag. Mycket mysigt, som vårt eget Liten och stor. Vi åt hemmagjord pizza och Viktor tog paus i huset och kom och lunchade med oss.

Host 2017_6 Host 2017_7 Host 2017_8 Host 2017_10Host 2017_11 Host 2017_12

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)