4 Okt

Anti

Jag äter inte
Det vita fettet på skinkor. Över huvud taget börjar jag få lite svårt för kött, alltså typ köttbitar? Det är väl alla månader av mycket vegetariskt som börjar visa sig. När köttet är i annan form går det bra, typ hamburgare. Men det är själva konsistensen av köttfiber som jag inte är så sugen på. I övrigt måste jag faktiskt tillägga att jag numera äter typ allt!? Har senaste åren verkligen lärt mig äta kapris, koriander, ingefära, oliver – typ allt jag inte tyckte om förut. Jakob borde vara stolt över mig.

Jag läser inte
…svår litteratur. Alltså hjälp, vad jag är populärkulturell när det gäller litteratur. Läser bara precis samma som alla andra. Nu senaste Störst av allt av Malin Persson Giolito. Supertips! Läs den!

Önskar dock att jag bara läste massa viktiga faktaböcker där man faktiskt lär sig något. Men… nej.

Jag dricker inte
Alkohol? Jag kan absolut ta ett par drinkar sådär en gång per år när man är på någon festlig utekväll med vänner, men i övrigt dricker jag aldrig. Vi har liksom aldrig kommit in i det, varken jag eller Jakob, sådär att man skulle få för sig att köpa hem en vinflaska bara vi två. Rent principiellt så har jag alltid sagt att det aldrig ska drickas alkohol hemma när man har barn, men det är inte precis att jag längtar efter det. Gillar inte alkoholsmaken bara.

Jag utmanar inte
…någon? Eller ja, det skulle vara i sällskapsspel då, men inte ens där är jag så brydd om att vinna längre. Vet inte vad som har hänt.

Jag går aldrig runt i
Huddräkten. Blev helt förvånad när jag insåg hur många som faktiskt går omkring nakna hemma?? Obegripligt.

Jag följer inte
Politiska konton. Är nästan oroväckande ointresserad av politik. Jag gör min politiska plikt som att rösta, men inget mer.

Jag åker inte
Snurriga karuseller. Åker allt annat, men om det snurrar kräks jag direkt. Har alltid varit känslig med illamående, blir väldigt lätt åksjuk. Speciellt när jag måste surfa fram något på mobilen när Jakob kör bil och jag sitter bredvid. Blir alltid upprörd över att han menar att det är bluff. ”Jasså? Jag ska kräkas på dig!” Men det gör jag inte.

Jag skrattar inte åt
Komedier. Har ofta haft ganska långt till skratt. Men! Det finns två saker jag skrattar otroligt mycket till och det är Modern family (enda sitcom jag gillar) och Melissa McCarthy. Hahah vill skratta bara jag tänker på det. Precis min humor.

Och så går jag inte på
Ens det jag borde gå på. Tror exempelvis alltid att Jakob lurar mig när han säger att han glömde ta med det jag bad honom om för två minuter sedan. ”Hahah geee dig, du skojar bara.” Och så har han alltid glömt det på riktigt.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)