3 Okt

Renoveringar

Nu har Viktor och Sarita fått tillgång till sitt hus! Viktor är ju alltså min yngsta bror (Martin är mellanbarnet) och han och hans tjej Sarita har köpt hus i Bergsviken. Superroligt! De ska renovera rätt mycket så i fredags fick de nycklarna och började dra igång med rivandet. Ska bli otroligt roligt att få se resultatet sen. Om vi säger såhär, vi kommer nog hinna cykla förbi rätt många gånger den här hösten. Sen i fredags vid lunch när de fick nycklarna har vi redan varit där… fem gånger. Men i söndags var vi då i alla fall där och hjälpte till med att ta bort allt golv och packa ihop isolering. Har till och med fått ett eget munskydd.

Över huvud taget är det många renoveringar i höst, mamma och pappa har slagit upp en vägg mellan två rum så att det blir ett stort rum med matsal/vardagsrum, så de håller på med golv, väggar och tak just nu. Och snart drar snickarna igång med Lina och Nickes hus som bara är en liten bit ifrån oss!

Älskar att följa andra människors renoveringar, när man själv har gjort samma resa ganska nyss, hehe.

Viktor och Saritas hus 2017_1 Viktor och Saritas hus 2017Viktor och Saritas hus 2017_2 Viktor och Saritas hus 2017_3

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)