30 Sep

Tilde 2 år

Just hemkomna från kalas! Ingen mindre än Ediths bästa vän (de har nämligen ärvt den vänskapen i rakt nedåtgående led, hehe – om du frågar mig alltså) Tilde har nämligen fyllt två år i veckan! Så idag var vi ditbjudna på tårta. Ett riktigt toppenkalas, och tjejerna tillsammans med Tildes kusin Svea skötte sig exemplariskt. Det är så kul när de på allvar kan börja leka med varandra, och med andra vuxna.

Det är också mysigt när man känner att hon börjar bli så pass stor att man kan ”lita på henne” om du förstår, nu är jag ganska lugn med att hon är snäll med vännerna även när inte någon vuxen är där och inte bara dunkar en kloss i huvudet, eller att hon går iväg och gör sig illa. Man vet att hon håller sig kring leksakerna och kommer till oss om hon vill något eller behöver hjälp. En milstolpe ändå!

Nu har vi parkerat oss i soffan med popcorn och kanske skulle Viktor och Sarita komma förbi. Älskar helg!

Tildes kalas 2017_2Tildes kalas 2017_3 Tildes kalas 2017_5Tildes kalas 2017_6 Tildes kalas 2017_7 Tildes kalas 2017_8 Tildes kalas 2017_9 Tildes kalas 2017_11

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)