29 Sep

Höstfärger

Och så äntligen kom hösten med lite solsken! Det här är ju min favoritårstid så jag vill hemskt gärna ha den här krispiga, soliga luften. Om man får önska. Regniga dagar gör ju inget lite med jämna mellanrum, men nu har det ju för sjutton gubbar regnat i typ en månad.

Det är väldigt härligt när dimman ligger över ängen på morgonen. Jag var tvungen gå ut och fota lite imorse, även om det var svårt att få med känslan. Och nej, ”gå ut och fota” innebär inte att jag andäktigt gick omkring och myste i morgondimman – det innebär att jag haffade kameran och gick ut i pyjamas på bron. Barfota. Mot betongen. Vilket gjorde att jag hade exakt sjutton sekunder på mig innan fötterna frös till is.

”Ånej! Mina fötter fryser till is!” ropade jag med förtvivlan. Dimman svarade inte. Träden visade inga tecken på att de hörde min ord. Inte ens trasten mötte mitt rop med vidare intresse. Ack du vackra natur, svara inte med din grymma tystnad! Bara kylan fanns där. När den anade desperationen som orden så öppet avslöjade kröp den sakta närmare. Tårna kroknade, blodådrorna vitnade. Det var inte länge kvar nu innan fötterna skulle ge upp. Låta kylan ta dem, betala för sveket att lämna de hemmastickade sockarna utanför samtalet.

Tills jag så äntligen. Gick in i värmen igen.

Host 2017_1 Host 2017_2 Host 2017

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)