21 Sep

Evighetslistan

Hejhej torsdagsmarodörer!

Älskar ordet marodör. Kallar jämt Edith för det när hon härjar runt. Man kan gärna säga det lite med eftertryck också. ”Nämen, vad är det här för liten marodöööör?”

Hur har du det? Själv har vi en klassisk och ganska grå oktobervecka (det är inte värdigt att kalla det här för septembervecka), med bland annat tandläkarbesök som jag just avklarat. Fy sjutton vad jag avskyr tänder och de medföljande tandläkarbesöken. Verkligen ångestmolnet i mitt liv, och har alltid varit. Vi ska i alla fall skingra det gråa vädret lite idag och beställa thaimat med mor och far. Torsdagslyx.

Men trots lite hösttrötthet så fick jag något ryck förra veckan och började projekt ”bocka av punkterna som aldrig blir avbockade”. Jag vet inte vad som hände?? Jag älskar ju listor som ni vet och har alltid flera samtidigt i mobilens påminnelseapp, men jag får lätt syndromet att det är vissa ”bökiga” saker som kan ligga kvar länge. Alltså, riktigt länge. Jag har nämligen en lista med vad som ska göras typ idag, och en med det som bör göras någon gång. Någon oklar gång framöver… Och plötsligt fick jag det att bli att bocka av flera av dessa punkter! Exempelvis ordna nyckel till EFS, ordna alla försäkringar så att de är på autogiro och månadsvis, beställa linser (blev akut sjukt less på glasögon, så nu provar jag), göra släkthäfte med bilder som skulle göras till Ediths förskola, laga hennes utrivna bokblad samt göra fotoböcker. Och den här sista punkten ska inte underskattas, jag har alltså snart gjort fyra fotoböcker som jag ska beställa. En från bröllopet, en från Ediths första år, en för 2015 och en för 2016. Jag har sedan tidigare från 2013 och 2014.

Då förstår ni också hur länge den punkten stått på listan, om vi säger så. Vi gifte ju oss ändå för 2,5 år sedan.

Det känns i alla fall mycket skönt att det alltså snart är helt tomt. Tro mig, det kommer nämligen inte vara länge.

Övriga listor jag har i mobilen:

  • kultur att konsumera (här står poddar/serier/böcker/annat som jag inte vill glömma bort att jag vill hinna se)
  • veckans meny (från och med nästa vecka ska vi köra igång med Linas matkasse, peppad!)
  • julklappstips till nära och kära
  • saker jag önskar mig
  • saker jag önskar mig till Edith (hehe…)
  • blogginlägg jag vill skriva

Typ så. Ibland kommer det nya, tillfälliga listor också. Mycket bra.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)