16 Sep

Långbrunch

Jag undrar hur många gånger jag har skrivit ordet brunch i den här bloggen. Men idag hände det alltså igen – brunch med tjejerna! Och alltså, vi är verkligen bra på brunch. Vi kör knytis och man tycker att man bidrar med typ lite skinka och en paprika och plötsligt dignar bordet av godsaker. Nybakt bröd med alla de pålägg, te, kex med ostar och marmelad, smoothie, ägg och bacon, juicer, frukt, nutellafyllda krabbelurer – jamen ni hör ju.

Däremot är väl bruncherna inte vad de en gång var när det gäller tid för samtal och eftertanke, idag var vi fem vuxna med fem barn så stressnivån var väl därefter, men tack och lov hade ingen bråttom iväg så när barnen knoppade in ett efter ett där vid lunchtid så hann vi prata ikapp.

Klockan var en bra bit in på eftermiddagen innan brunchen tog slut, så då tog jag och lilltjejen cykeln till mor och far där vi hann träffa bror Viktor och Sarita en sväng. Veckans glada nyhet? De har köpt hus!! I Bergsviken!! Hurra, så roligt. Jag verkligen älskar när folk flyttar nära! Nu har de en del renovering framför sig, men det är ju bara roligt att få följa med på andras renoveringar, hehe.

Nu sover lillan och jag har placerat mig i soffan med godis och tv, medan jag tänkte pyssla på med några fotoböcker som jag ligger efter med. Vill både hinna göra en från bröllopet och en från Ediths första år. Sedan gärna också fortsätta på årsböckerna, tror 2014 är min senaste…

Hoppas du har en trevlig kväll! 

Brunch 2017 Brunch 2017_4 Brunch 2017_3 Brunch 2017_2 Brunch 2017_1

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)