6 Sep

Samuel & Anna

Jag lovade er att visa bilder från brudparet vi fotade härom veckan, och de har gett klartecken! Det är alltså Hannas lillebror Samuel som har gift sig med Anna. Det var verkligen en rolig fotografering, bra fotoväder och det blev många (enligt mig) fina bilder på brudparet och på dottern Svea.

Jag fotar ju inte så mycket längre (annat än till bloggen typ), så det är roligt att få återuppta det då och då. Sedan är det ju bekvämt att Jakob också fotar, för när man känner varandra så bra så kan man båda få till en bra och ”onervös” stämning för brudparet, och sedan kan man lita på varandra och att den andra tar bilden från vinkeln man själv inte står i.

Tack för förtroendet att fota er stora dag!

Samuel och Anna_92Samuel och Anna sv_8Samuel och Anna_107 Samuel och Anna_20Samuel och Anna_109Samuel och Anna sv_12Samuel och Anna_17Samuel och Anna_110Samuel och Anna_63Samuel och Anna_86Samuel och Anna_77Samuel och Anna vigsel_16Samuel och Anna vigsel_52

6 Sep

Onsdagar

Åh jag lever fortfarande på helgens bravader. Vilken rolig helg! Så otroligt lyxigt med sådana små guldkorn.

Jaja, det var nu inte det jag skulle skriva om idag, jag tänkte mest kika in och säga att vardagen nu är igång med stort V. Nu har vi ordinarie tider alla tre! Förskola och jobb, i en synkroniserad symfoni. Jag ska inte sticka under stolen med att jag trivs väldigt bra med vardag. Även om jag såklart kan konstatera:

  1. Man är onekligen lite tröttare än under semestern. Jag vet, revolutionerande.
  2. Det är mycket svårare att hålla städat hemma när man inte är ledig på dagarna. När ska man tvätta exempelvis? Helg??
  3. Jag tänker mycket på Edith under dagarna och tycker det är lite jobbigt att träffa henne så lite. Det går bra till lunch men eftermiddagen är lång. Är väldigt glad att vi kommer ha våra fredagar nu i höst.

På tal om Stockholm så är det nyttigt att åka iväg någonstans ibland. Bara för att inse hur mycket jag uppskattar det jag har hemma. Jag är verkligen så lycklig över min lilla familj, över att vi bor nära våra familjer, över årstider, våra arbeten, möjligheten att drömma och faktiskt förändra något om vi verkligen vill. Det är som att jag hela tiden är medveten om att livet ändå är ganska skört? Hur deppigt nu det kan låta, men jag försöker ofta tänka på att jag är väldigt tacksam för det jag redan har fått uppleva. Och inte bara leva i längtan efter det som komma skall.

Äh, det här lät ju väldigt pretentiöst. Ikväll blir vegetarisk wook, städrace med tvättning (vägrar tvätta i helgen) och Idol i soffan. Vi kanske till och med gör höstens första brasa. Onsdagar ändå.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)