30 Aug

Gällivarehäng

Nä nu ni, nu snurrar ekorrhjulet för fullt. Vi är igång med inskolningen och vad ska jag säga, lättare inskolningsbarn får man leta efter. Hon vandrar in som att det är den mest självklara saken, vinkar hejdå och är måttligt intresserad av att åka hem när man hämtar. I måndags åt hon lunch för första gången och hade ätit soppa för fullt, samt citat ”tagit ganska många skedar majs så fröken fick hejda lite”. Haha, att få ta majs själv måste ju vara Ediths drömscenario.

Men det är ändå mycket känslor, att se den lilla uteklädda todden med stor reflexväst vandra omkring där på gården, och att få höra vad de har gjort under dagen. Att längta efter henne, samtidigt som man är glad över att hon trivs så bra. Jag känner mig också lite stolt över att hon är så trygg i sig själv, glad och rolig. Det kan man väl få vara utan att låta orimlig?

Hur som helst, jag är fortfarande öppen för att det säkerligen kommer finnas dagar då hon absolut inte vill säga hejdå också. Men jag är glad över att det åtminstone har börjat bra!

Och just ja, apropå rubriken så tog vi ju en något spontan Gällivare-tripp i helgen. Lånade husbil och drog iväg ett par nätter med Martin, Elina och Herman. Martin skulle ju springa ett terränglopp (som Hellner vann), men var skadad. Så ja, vi stod där ändå och tittade på alla okända löpare. Hehe. I övrigt åt vi, chillade i husbilen, lekte i lekparker. Väldigt mysigt!

Håll till godo med några snaps från mobilen.


Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)