17 Aug

Fixar och trixar

Nej vet ni vad, den här sista veckan går då så väldigt fort. Jakob har börjat jobba och på dagarna pysslar jag och Edith på hemma som värsta hemmafruarna. Har satt upp ett par stora tavlor ovanför soffan, samt påbörjat en liten Edith-hörna i vardagsrummet. Vi har gjort hemmagjord palt (blev faktiskt jättebra, trots att jag var väldigt skeptisk till min smet där i början), vi har haft lunchgäster, jag har gjort ett frilansuppdrag i tisdags där jag har skrivit reportage och fotat, och vi har hängt hos mormor med Elin och Lina. En riktig mysvecka med andra ord, kanske därför det går fort.

På kvällarna jobbar vi med huset! Jakob och Lars spikar panel, och jag har som projekt att måla staket. Det, mina vänner, är inte gjort i en handvändning. Det ska stålborstas, tvättas, målas med någon tjäraliknande färg som inte vill som jag vill. Men fint blir det!

Jag har några saker kvar på min lista (viktiga punkter i stil med ”baka daimsnittar” och ”märka Ediths förskolekläder” hehe) och imorgon ska jag till frissan för höstklippning! Tack och lov har jag lagt av med dumheter som brunt hår och så vidare som jag jämt ville göra på hösten förut, så det blir bara en stillsam klippning, kanske en kall nyansering och förhoppningsvis en välbehövlig inpackning. Lyxigt.

Så jag ber om ursäkt för att det är glest mellan inläggen, jag återkommer så fort jag kan!

Bjuder på några bilder från dagens kusinhäng. Vilket kanongäng ändå!

Hos mormor 2017_1 Hos mormor 2017_2 Hos mormor 2017_3 Hos mormor 2017_4 Hos mormor 2017Hos mormor 2017_5

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)