1 Aug

En dag på stranden

Idag är det molnigt för första gången på länge och som den inomhusråttan jag är har jag glatt krupit in i storstugan framför elden för att mysa. Eller ja, vi ska strax iväg på lunch men jag passar på fram tills dess.

Men i söndags var det sol och då tog vi sommarens första båttur till Gläntan! Kanske också enda, hehe, det brukar vara så. Edith trodde sig ovanligt länge vid filtarna så vi kunde njuta för fullt av att äta matsäck och vila. Annars ska hon bara gå och gå.

Sedan blåste det upp och vi åkte hem på en guppig båttur. Men lilla damen somnade i famnen både tur och retur. Det var tydligen sövande med både ljud och guppande. Kan man ju förstå. Sedan är det imponerande hur hon lyckades sålla bort vattenskvittret och guppen som smällde i skrovet.

Nu mina vänner ska jag passa på att planera mat för en liten sommarfest som vi har för kompisarna på fredag. Vi hoppas på sol!

Sommar 2017_32Sommar 2017_42Sommar 2017_33Sommar 2017_43Sommar 2017_44

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)