28 Jul

Semesterliv

Alltså, som vi njuter den här veckan. Sommar när den är som bäst. Vi är lediga, vädret är underbart och jag kan inte fatta att vi har drygt tre veckor kvar av detta ljuvliga. Vi har haft ett par riktiga kanondagar, i onsdags var det tomt på stugan eftersom folk var iväg på olika fjällresor och annat – så då passade vi på att bjuda hit Åströms och Wikströms för badpremiär i lilla poolen, samt våffellunch. Otroligt trevligt!

Sommar 2017_1 Sommar 2017_3 Sommar 2017_4 Sommar 2017_6

Sedan tog vi bara en paus för uppstädning och middag, innan vi fortsatte och spontanbjöd över min familj på ännu mer badande och kvällsfika. En av sommarens bästa dagar!

Sommar 2017_10Sommar 2017_7Sommar 2017_12

28 Jul

Glada badardagar

Ännu en tungvrickare till rubrik. Hur som, stugan har i alla fall gått från att vara en vuxenoas till ett barnparadis för en 1-åring. Hehe, nåja, allt hon behöver är lite duplo och en barnpool. Fyra centimeter vatten, några spadar och vi är i hamn. Innan den här ljuvliga sommarveckan spenderades de få soliga dagarna i uv-dräkt, sprättandes i det (bokstavligt) pissljumna vattnet.

Ja, för Edith alltså. Haha trodde du jag menade Jakob?? Hahaha. Han har ju våtdräkt, din toker.

Badar Badar_1 Badar_3 Badar_4 Badar_5

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)