11 Jul

Sommarläsning

En av sommarens toppaktiviteter som jag faktiskt brukar få till när vi bor på stugan (eftersom eventuella sovstunder för Edith inte innebär att man springer runt och städar hela tiden) är ju läsningen. Läsningen går ju lite i vågor efter tid och energi, och beroende på hur många bra serier jag vill se, men jag blir alltid lite pirrig av att beställa hemma nya pockets.

Det brukar variera vad jag är sugen på till sommaren, ofta brukar jag mata igenom en lång serie av något jag redan har läst, haha, typ Harry Potter, Twilight, Sagan om ringer eller liknande, men nu har jag mest beställt mysiga feel good-böcker. Är sugen på fina och lättlästa små berättelser.

Här är första laddningen som kom hem för några veckor sedan, förhoppningsvis hinner det bli en till. Eller så får det bli höstbeställningen, men då brukar det gå mer åt deckarhållet.

SommarbockerSommarbocker_1 Sommarbocker_2

11 Jul

En kväll med Ernst

Ja, alltså inte den riktiga Ernst. Men i Ernst anda. Häromveckan bjöd Magdalena nämligen in oss tjejer till deras stuga för pysselkväll! Kanske min absoluta toppaktivitet, hehe. Jag rafsade med lite eget pyssel, men alltså det hade inte behövts. Kvällens värd hade nämligen dukat upp ett gediget bort med allt från sockermålning, till dekorering av tändsticksaskar osv. I mitten tog vi en paus för räkmackor med egengjord majonnäs, hemmagjord rabarbersaft, samt daimsnittar och körsbär. Det plus allt tjejsnack som man hinner med när man är barnfria sådär. Hör ni så underbart? Det är så jag blir avundsjuk på mig själv.

Funderar redan på vad jag ska bjuda tillbaka med, någon mysig temakväll under sommaren måste jag kunna få till…

Tack för en underbart trevlig kväll!

Pysselkvall hos Magda 2017_1 Pysselkvall hos Magda 2017_2 Pysselkvall hos Magda 2017Pysselkvall hos Magda 2017_3 Pysselkvall hos Magda 2017_4 Pysselkvall hos Magda 2017_5 Pysselkvall hos Magda 2017_6 Pysselkvall hos Magda 2017_7

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)