19 Jun

Studentkalas

Eftersom sommaren liksom kom typ fyra veckor senare än vanligt så var man ju nästan i chock över att det plötsligt var studentvecka förra veckan. Och lite märkligt kändes det när man tänkte på att det här var sista studenten i släkten på länge! Nu har vi haft studentkalas varje år i många år – och om sex år är det dags för den sista kusinen att gå ut. Sex år! Tänk vad som kommer hinna med gänget innan dess, haha. Barn? Respektives? Ålder!? Då är jag alltså 33 år, hahahah. Sjukt ändå.

I år var det alltså Jakobs kusin Elsa som tog studenten, och vi bjöds på härligt väder, god mat och god efterrätt. Allt man önskar!

I veckan är det lite fix och trix som står på schemat, innan vi laddar för midsommarhelg. Sedan går Jakob på sju veckors semester! Sommar vänner, sommar!

Elsas student_2 Elsas student_3 Elsas student_4 Elsas student_5 Elsas student_6 Elsas student_7 Elsas student_8 Elsas student_9 Elsas student_10 Elsas student_11 Elsas student_12

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)