1 Maj

En dag i maj

Vilken härlig extra-ledig-dag detta blev! Och än är den inte slut. Älskar när dagar känns långa! Inte sådär ”tråkig dag och den tar aldrig slut”, utan sådär att den bara puttrar på och man liksom inte har någon brådska. Först en lugn morgon hemma med god frukost (min nya favoritfrukost är för övrigt smoothie, två kavring varav en har kokt ägg och den andra mosad avocado och tomat – perfecto) och sedan blev det grillning hos mor och far, och häng med övriga familjen.

Edith rockade sina nya solglasögon, haha. Mycket nöjd var hon. Hon har varit så besvärad när det är för ljust så nu njöt hon för fulla muggar. En snögubbe hann de också bygga, hon och morfar.

Nu är vi hemma, huset är städat, tvättmaskinen är igång, deklarationen är inskickad, jag och Jakob ska käka söndagstacos. Eller ja, måndagstaco men ni förstår. Sedan ska jag ha spakväll tror jag. Ett bad, inpackning, ansiktsmask, nagellack. Vad mer kan man önska??

170501_1

170501_2

170501_3

170501_4

170501_5

170501

1 Maj

Barstolar

Vilken väldigt trevlig kväll vi hade igår! Länge sen vi hade en helkväll med kompisarna. Jag åt också med ett nästintill frosseri. Speciellt efterrätten som var obehagligt god. Idag har jag fått sovmorgon (woop!) och vi röjer lite efter helgen. Sedan får vi se vad dagen bjuder på, men jag hoppas på finväder.

Förresten! Barstolarna är här! Det är kul med lite uppdateringar, och framför allt den här som innebär att vi ju nu faktiskt kan sitta vid köksön. Den har ju tidigare bara varit en förberedelseplats för mat, men nu går det ju äta frukost där om man vill. Eller sitta och blogga. Till exempel. Härliga tider!

Stolen är köpt på Svenssons i Lammhult och ni hittar den här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)