25 Apr

Mer påsk och magsjuka

Jag känner att jag ligger efter, men vi har haft en fullsmockad helg med 50-årskalas för mor och far (mer om detta sen), samt en mycket magsjuk Jakob. Han har alltså varit helt sängliggande ons-sön, och tappat nästan fem kilo, haha. Eller ja, så väldans roligt är det ju inte, speciellt inte för honom, men det är ju dråpligt att det ska försvinna så mycket från någon som redan från början inte har så mycket att ta från. Till och med vigselringen faller av. Otroligt trist också att han missade 50-årskalaset!

Om vi nu bara ska skriva några fler ord om sjukdom, så är det bara jag i hela världen som också tycker liiite synd om mig själv när partnern är sjuk? Jag menar, man blir ju helt ensamstående med barnet i flera dagar, eller mer än ensamstående eftersom man också har den sjuke att ta hand om. Ja, alltså jag sköter ju det galant under sjukdomstiden (nåja, något litet mutter där mitt i den mest hektiska tiden inför kalaset), men sedan så fort han började bli sig själv igår så vill man bara ropa ”Ta barnet!! Jag vill sätta mig med kex och ipaden i soffan!! I fred!!” Till barnet försvar så har hon skött sig exemplariskt och vi har också fått toppenhjälp av farmor och farfar. Väldans tur.

Och nej, jag hade inte velat byta. Hur mycket än fem dagar ensam i sängen med fri tillgång till surf och sömn kan låta som en spasemester av bästa kaliber så verkar jag förtränga själva magsjukebiten. Huga.

Hur som helst, jag ska återkomma med några kalasbilder (mycket få dock, kameran fick inte högsta prio), men först tänkte jag bara visa några påsk-eftersläntare. Så sjukt kort högtid ändå!! Bara en längre helg och sedan måste påskriset ryka. Eller ja, jag tog bort äggen men själva riset är kvar. #rebell

Först var det alltså lördagskalas för Tove hos Granbergs…

Pask 2017_9

Pask 2017_11

Pask 2017_13

Pask 2017_14

…och sedan påskkalas hos mor och far på söndagen. Och jag har sagt det förr, det här brukar generera årets bästa buffébord!

Pask 2017_16

Pask 2017_18

Pask 2017_20

Pask 2017_21

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)