19 Apr

Kvällslista

→ När går du och lägger dig på kvällen? 

Kring 22 brukar jag försöka tänka ”nu är det dags att lägga sig”, sedan är det bättre ju snabbare jag är i säng efter det. Är ogärna i säng efter klockan 00 (inte ens helgtid numera) eftersom jag då är förstörd minst hela dagen efter. Inga sömnreserver alls nu för tiden.

→ Vad är det sista du gör på kvällarna?

Sätter mobilen i laddaren bredvid sängen. Sedan sover jag cirka 8 sekunder efter det.

→ Hur lång tid spenderad du i badrummet varje kväll?

Tre minuter. Borde vara där fler minuter så att jag också hinner tvätta av sminket, men…..

img_3187.jpg

→ Är kvällsfika viktigt?

Nej? Lite märkligt att jag inte tycker det eftersom jag älskar alla andra mål, men jag är ofta inte så hungrig på kvällen (vi äter rätt sen middag tror jag) och ids aldrig börja ta fram sådant som genererar disk eftersom vi ofta precis fått undan från middagen. Ibland äter vi ju såklart ändå, Jakob älskar att knapra på något, men då är det ju ofta typ nötter.

→ Är du kvällstrött?

Ja. Ännu mer som liten och i tonåren, brukade ju som liten tjata mig till att få gå och lägga mig när vi var borta. Kul barn. Nu händer det nästan aldrig att jag somnar i soffan (kom just på att jag gjorde det i härom veckan, haha), då går jag hellre och lägger mig direkt.

 

 

→ Vad har du för kvällsrutin?

Låser ytterdörrarna, kollar till Edith, släcker ner, borstar tänderna, äter vitaminer, byter om till pyjamas. Klart.

→ Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

Klockan är 20 en fredag, Edith har precis somnat och vi har dukat fram med charkbricka och godisar, tänt ljusen, och fredagsprogrammet drar igång. Sedan har vi en bra film som väntar när programmet är slut. Mys!

Pizzabakning_6

→ Hur går du klädd på kvällen?

Mina kläder som jag har haft under dagen. Byter nästan aldrig om efter att jag kommer hem från jobbet eller så. Kanske beror på att jag har rätt ”vanliga” kläder som inte skaver eller som man behöver vara rädd om? Men nu när jag tänker på det skulle det vara mysigare att ha pyjamasen redan då….

→ Vad är det bästa med kvällen?

Lugnet och stunden i soffan när allt man behöver göra under dagen är avklarat. Känslan av att ha ett par timmars egentid med Jakob framför sig.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)