13 Apr

Blommor, ägg och färgen gul

Oj, det blev en ofrivillig bloggpaus, det råkade bli annat som behövde prioriteras. Eller ja, vissa saker behövde prioriteras, andra var mer ”saker jag hellre ville göra”. Jag har nämligen så mycket kultur som jag vill konsumera just nu!? Låt mig lista några av de saker som upptagit min lediga tid senaste veckan:

  • Förberedande av mor och fars 50-årskalas som är nästa vecka
  • Tretton skäl varför (en serie på Netflix om en tjej som tar självmord och efteråt förklarar varför på förinspelade kasettband)
  • Boken Häxan av Camilla Läckberg som just släppts!!
  • Zelda. Inga kommentarer.
  • TV-program som Biggest loser och Gift vid första ögonkastet
  • Längtan efter SKAM säsong 4 (!!!) som släpps på lördag

Ser ni? Bara finkultur rakt igenom.

Jag har även hunnit med att påskpynta för första gången i mitt liv typ. Det är ju mycket roligare att pynta i ett hus!! Var dock för snål för att köpa massa snygga typ betongkycklingar på designbutiken, och kunde inte med att köpa billiga papperspåskkärringar (även om jag faktiskt tycker att påsken har lov att vara lite kitschig, håller ni inte med om det??) så därför blev årets pynt blommor, ägg och gult. Mina tre viktigaste beståndsdelar när det gäller påskpynt.

Idag är det jobb som vanligt, men sen tar vi helg!

Pask 2017

Pask 2017_1

Pask 2017_2

Pask 2017_3

Pask 2017_4

Pask 2017_5

Pask 2017_6

Pask 2017_7

Pask 2017_8

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)