20 Mar

Ediths kalas

Jag ska självklart visa er bilder från lördagens kalas! Trots att det blev lite stressigt där efter min (underbara) spatid så hann vi precis klart tills gästerna började anlända vid klockan 15. Och om jag har skapat ett bokmonster – så verkar jag också ha skapat en kalasfantast. Bekvämare födelsedagsbarn bland dryga trettio gäster får man leta efter. Trots många människor och hög ljudnivå så vandrade hon bara omkring, mycket nöjt, mitt bland alla. Som jag då. Hehe.

Jag älskar ju sådant här och hade kanske tagit mig lite vatten över huvudet när det gäller fikabordet eftersom det blev mer än över och jag var även tvungen ta bort sorter som inte rymdes på köksön (jamen jag blir så trött på mig själv, vem behöver ens göra så!?) men det var roligt att duka upp och gästerna verkade nöjda! Lite smörgåstårta blev det också.

Och huset klarade sitt första stora kalas galant! Visst, man får improvisera lite med sittplatser men det lilla extrabordet som vi hade ställt dit kom väl till pass.

Tack alla som kom!

Imorgon får ni ett separat fikainlägg (det blev så många bilder här annars) med recept på min bästa tårta just nu.

Ediths kalas

Ediths kalas_1

Ediths kalas_11

Ediths kalas_12

Ediths kalas_13

Ediths kalas_15

Ediths kalas_16

Ediths kalas_18

Ediths kalas_19

Ediths kalas_22

Ediths kalas_23

Ediths kalas_24

Ediths kalas_27

Ediths kalas_28

Ediths kalas_29

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)