15 Mar

Spadag

Åh jag längtar till på lördag. Vet ni vad jag ska få göra? Jo, jag har ju gått och suktat efter en lyxhelg på tu man hand med massa spabehandlingar, frisörbesök och nya kläder. Och okej, det blir lite mer utspritt men jag lovade mig själv när jag började med träningsutmaningen att när den var slut så skulle jag unna mig någon behandling. Och schwoop så har nu snart åtta veckor gått och nästa vecka är det avslutning! Väldigt tråkigt om jag ska vara ärlig. Det har varit superkul.

Men i alla fall, på lördag (det blev bytt från nästa 25/3, därav blev det innan själva avslutningen hehe) innan Ediths kalas ska jag få göra både pedikyr, ögonbrynsplock och färg, samt fransar! Och veckan därpå, på min födelsedag har jag bokat frisörtid för både klipp och slingor – och av Jakob har jag önskat mig shoppingpengar till nya kläder! Ändå bra va!? Vilken huvva lyx. Jag kommer känna mig fräschast i världen. Ännu bättre är att jag har några presentkort att använda till detta, så det svider inte lika mycket i plånboken.

Fy sjutton så härligt det ska bli. Speciellt efter några veckor av hård (nåja, för att vara mig) träning, då känns liksom belöningen ännu bättre. Älskar man inte små make overs!? När man bara får göra allt samtidigt? Man kan ju tycka att det är bättre att pytsa ut här och där, men jag väntar hellre längre mellan gångerna och får göra mer när jag väl gör. Min dröm är att ha möjlighet att prioritera skönhetsfix på månadsbasis. Och jaaa, superytligt jag vet, men det är så otroligt härligt att bli ompysslad. Det är som en hel terapitimme i sig. Skulle kunna bli en riktig behandlingsjunkie om tillfälle gavs.

Mmmmm löööördaaaag.

Vila

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)