12 Mar

Kalas och feberlördag

Söndag och jag landar i soffan efter ännu en helg. Både en rolig och en lugn helg, Edith vaknade nämligen med feber igår och var riktigt hängig hela dagen så det fick bli en lugn innedag. Vi pysslade på, promenerade en sväng till Ica, gosade, såg barnfilmer på youtube, försökte få i vätska, banan osv. Sedan la vi Edith redan vid klockan 19 eftersom hon höll på att somna sittandes, och då åt vi tacos på tu man hand och såg Melodifestivalen. Mysigt att ha helgkvällar hemma ibland. I fredags hade vi helkväll med kompisar över på middag och fick bland annat träffa ett av de nyaste bebistillskotten i vänskaran. Ännu en fantastisk liten människa! Tänk ändå.

Edith var i alla fall lite piggare idag, så vi åkte faktiskt iväg på kalas hos broder Martin under eftermiddagen. Vi fikade och hängde kvar så länge att vi sedan köpte dit pizza till middag.

Och inte nog med det, i torsdags fyllde ju mamma 50 år! Hurra! Hon har lite åldersnoja men jag tycker det är en strålande ålder att vara i, för att vara både mormor och farmor. Det måste man väl ändå säga? Det stora 50-årskalaset kommer i april (pappa fyller också 50 då så det blir gemensamt partaj), men i torsdags firade vi med att äta hela familjen på restaurang. Med barnen på skötning!? Det var nog första gången vi bara var vi vuxna sedan Herman föddes för ett och ett halvt år sedan. På restaurangen åt vi förrätt och varmrätt, och sedan drog vi vidare till mor och far för tårta och presentöppning. Vi gav några gyllende kuvert med ett dygn av middag, konsert, hotellnatt, spa osv. Bra present till några som har (eller kan köpa sig) allt.

Nu laddar vi för en vecka med ännu lite arbetspussel, kvällsaktiviteter och framför allt – firandet av vår 1-åring!! Först födelsedag på tisdag och sedan öppet hus för släkt och vänner på lördag. Kuuul! Det blir alltså lite kalastema på kommande veckas inlägg, men så måste det få bli.

Ha en mysig kväll!

Martins kalas 2017_4

Martins kalas 2017_1

Martins kalas 2017_6

Martins kalas 2017_7

Martins kalas 2017_9

Martins kalas 2017_10

Martins kalas 2017_11

Martins kalas 2017_12

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)