13 Dec

Julkort

Som ni vet så har jag ju skickat ut julkort rätt många år och i år var det ju äntligen dags att få ha vårt barn på julkortet! Jag menar, det har ju nästan varit svårt att hitta en bild per år på mig och Jakob, och Jakob har inte alls varit sugen på att bli tomtemor på bild när det nalkas jul. Jag menar det, varför inte?

Hur som helst, nu blev ju då årets jul lite som den blev – men på cirka fem minuter en intensiv lördag i huset så togs det i alla fall ett par julbilder på vårt bästa barn. Det blev så gulligt att jag bara var tvungen att göra ett litet julkortskollage av det hela. Hehe. Trots att jag i övrigt mest gillar ”vuxen”-kläder på barn så fick hon i alla fall ha en riktig Madicken-klänning! En sådan klänning var min absoluta favorit som liten, en ljusblårandig sak med förkläde, så otrooooligt fin jag kände mig i den. Kanske för att jag älskar allt vad just Madicken och Barnen i Bullerbyn heter.

Jag har sagt det förr, jag är född hundra år försent. Ja, alltså om man tänker på klänningar, miljö, underhållning osv. Inte om man tänker på hårt kroppsarbete, svält och massvis med barn. Det gäller att sortera.

God jul önskar Edith!

julkort-2016_1

julkort-2016_4

julkort-2016_5

julkort-2016

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)