3 Nov

Senaste veckan från mobilen

Åh jag gillar inte när jag har sjuttioelva saker att blogga om – och bara inte har tiden att sitta med datorn!? Störigt. Nu har Edith i alla fall precis somnat och jag har tänkt uppdatera er med några mobilbilder från vad vi har gjort senaste veckan. (Och skriva några fler inlägg som kommer upp här framöver…)

Så! Vad har vi då gjort som nu kan ta så mycket tid att man inte hinner blogga? Jo, vi har bland annat hängt med den här favoritkillen som jag precis hörde gick tre steg igår (!), och det här är då hans nya min. Hahaha.

Vi har ätit fredagsfrukost från Järnspisen med Hanna, Tilde och Viktoria. Hur bra som helst!? Det ska jag göra fler fredagar.

Vi har spelat gitarr…

…och morgongosat med världens mysigaste lilla kropp. Ediths alltså.

Vi har varit på Liten och stor och jag har försökt ta bilder på ”Edith och hennes vänner”. ”Okej, kan alla sätta sig här? Hoho? Harry, kom och sitt här! Nej Herman, inte krypa iväg! Akta! Okej, kan alla titta hit!? Om du bara håller här…” osv osv. Tadaaa!

Vi har även hjälpt mormor att flytta!! I tisdags fick hon nämligen sin nya lägenhet! Superfin och det kommer verkligen att bli hur mysigt som helst. Däremot insåg man hur mycket saker som ryms i ett hus…! Och då har ändå mormor rensat allt från garage, förråd osv sen i våras. Men ändå, bara liksom prydnader, lampor, porslin, dukar. Ser ni så gullig mormor jag har?

Och igår var vi på kalas! Älskar verkligen kalas, så väldans mysigt det är. Och gott. Hehe. Speciellt i Arnemark! Det var Jakobs bästa systrar (och Ediths fastrar) som fyllde år. De bor ju på annan ort, så det är verkligen kul att träffa dem. Ibland blir jag också alldeles fnissig när jag tänker på att de var 12 (!!!!) år när jag och Jakob blev ihop!? Haha det hinner sannerligen hända en del mellan 12 och 22…!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)