25 Okt

En sliten far och presentfix

God eftermiddag! Mätt efter en ta-vad-vi-har-hemma-kyckling-wrap sitter jag nu här i soffan medan Jakob och Edith hänger på golvet. Edith verkar vara lite hängig, men vi försöker ändå jobba på med sluta-amma-nätterna. Hittills har vi varannan natt dålig, varannan natt bra. I natt vaknade hon exempelvis bara en enda gång strax innan 4, åt välling och somnade om! Trots att hon hostade mycket igårkväll, då trodde jag verkligen att natten skulle bli tuff. Men jag gjorde husmorstricket som Lina tipsade om mot hosta, och skar en lök i mitten, la en halva i en skål, hällde kokande vatten över och ställde på nattduksbordet. Vill bestämt hävda att det fungerade. Sedan att det luktade usch i hela sovrummet, det vande man sig snabbt med, hehe.

Jakob är för övrigt hemskt trött av allt vakande. *fnissfniss* Jag förstår absolut att det är en vanesak, och han åker ju faktiskt till jobbet på morgonen så jag ska inte hänga ut honom. Meeen… snart åtta månader senare (och då räknar vi inte gravidsömnen) så tänker jag inte spendera jättemycket tid med att tycka synd om honom efter fyra nätter. Det verkar han inte förvänta sig heller, hehe. Han mer konstaterar att ”jo, man blir faktiskt väldigt trött av att vakna några gånger under nätterna”. Ett sanningens ord, du vise herre!

När vi nu ändå har min käre make på tråden så har han lyckats med bedriften att pricka hemskt många pakettillfällen på väldigt kort tid. Jag menar, fars dag, födelsedag, vår årsdag (vi firar ju jämnt, annars brukar vi faktiskt inte ge så mycket presenter då) och jul på en dryg månad. Och jag som tycker det är nog svårt att komma på bara en enda present till honom!?

Men. Tänkt som jag är så har jag faktiskt klurat rätt länge och tycker nog ändå att jag har några bra kort på handen. Hehe. Man älskar ju ändå att ge presenter när man faktiskt har lyckats hitta något (hoppas jag) bra.

En mysig och varm Edith som chillar bredvid. 


Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)