24 Okt

@hemmahosemma

Jag har ju som ni kanske vet ett instagramkonto, följer ni mig där? Jag har tänkt att jag ska bli lite bättre på att posta och bredda mina bilder, istället för att bara ta veckans bästa Edith-bild som jag gör nu. Hehe. Men ibland är det lite knepigt att ena dagen lägga ut bloggrecept och något pyssel, för att i nästa stund göra mormödrar och gammelfastrar nöjda med den mest obetydliga lilla ”se-när-Edith-äter-film”.

Hur som helst, i veckan hade jag tänkt försöka prova instastories! Helt enkelt lite vardagsfilmer med mig och Edith från Livet Som Föräldraledig. Ja ni förstår ju. Rasande spännande!

Dock är det ju precis de där vardagssnuttarna som man tycker är så mysigt att se andra filma. Så, jag provar i veckan och sedan får jag utvärdera.

Så, för er som vill hänga med finns jag på @hemmahosemmas! Här kommer de senaste uppdateringarna.

1. Edith har äntligen somnat, jag behöver också sova och lägger mig i sängen bredvid. Det prasslar oroväckande, jag kikar upp och möts av detta. Kallar verket ”När du inte sov”. 
2. Pizzakväll i bagastugan med bästsläkten!
3. Efter-jobbet-kramen
4. Höstkusiner!


5. När ”öva på att sitta” är en del av morgonrutinen. 
6. Två som absolut ville dela vagn under stadsturen. 
7. Vi myste och längtade lite efter Jakob.
8. Världens bästa skeppare med världens gulligaste lilla mittbena!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)