8 Okt

Sjukstuga

Och så kom den. Ediths första sjukstund. Hon har klarat sig väldigt bra det här halvåret, trots att vi har träffat både ett, två och sju snoriga/hostiga barn. Men nu är både jag och Jakob lite sjukliga och så för några dagar sedan började hon bli snorig och igårkväll kom hostan och idag feber. Inte så att hon är däckad, men märkbart ”ynkligare” dagtid och sover väldans mycket sämre nattetid. Åh man lider verkligen med henne när hon hostar och man riktigt ser att det gör ont…

Vi tar det alltså lugnt ikväll, och nu sover hon (och snart vi med). Vi får hoppas att det blir bättre snart! Vi hade precis tänkt försöka börja fasa ut nattamningen (av helt egoistiska skäl, hon har nämligen börjat äta mer och mer efter att vi började ge mer mat dagtid (?) och nu sover jag väldans upphackat) men vi får vänta tills hon är frisk. Gullevännen.

Förresten! Imorgon ska jag avslöja en liten nyhet. Hehe, älskar hur jag verkligen tar chansen att för en gångs skull göra en liten ”blogg-cliffhanger”. Visst blir man lite galen och samtidigt nyfiken?! Jaja ni som nu känner mig hemma vet ju det redan. Men för er andra – kika in imorgon så får ni veta!!!  

Imorse tog tre slitna riddare en lugn förmiddag i soffan med god frukost och ingen städning – trots behov. Skönt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)