3 Okt

Grillmys och gnäll

Edith har inte varit på toppenhumör idag, om vi säger så. Hon har varit snorig i helgen och jag vet inte om det är en bidragande orsak men idag har det alltså varit gnäll och dramatårar varenda gång hon behövt ligga själv på golvet. Och sedan ska det gnällkravlas mot mig i rasande fart. Det går alltså inte få något gjort alls, knappt värma frukostgröten (till mig alltså), och även om jag håller henne eller leker med henne så är den unga damen inte nöjd ändå. Maskar sig i famnen och har sig. Inte har hon sovit bra heller.

/Hälsningar från trött mamma

(Men sedan sitter man här i soffan när lillan har somnat och bläddrar förbi barncancergalan på tv. Och plötsligt är vartenda litet gnäll förlåtet och man bara måste smyga in och titta till den underbara lilla ungen.)

Det känns för övrigt som att hon har börjat bli less på vårt mycket begränsade leksaksutbud? Hittills har hon liksom nöjt sig med första bästa pryl men nu märker jag tydligt att de gamla leksakerna inte roar längre. Just nu kör vi med slevar och burkar, men jag kanske måste låna några saker från mamma och pappas förråd.

Har ni haft en bra helg? Vi har haft det väldigt mysigt! Vi har dock sovit lite halvers allihopa på grund av snörvlandet, och det i kombination med en hel del på schemat har gjort att jag känner mig rätt slut. Vi skippade till och med babysimmet idag för att Edith var snorig.

I lördags var vi i alla fall iväg och grillade korv i Blåsmark! Vi blev ett helt kompisgäng och det var supermysigt att hinna träffas sådär mitt på dagen. Och jag åt jättemycket korv och marshmallows. Mmmm så gott.

grillning-2016

grillning-2016_1

grillning-2016_2

grillning-2016_3

grillning-2016_4

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)