5 Sep

Höstkläder för Edith

God morgon måndag! Pjus, länge sedan vi hade en sådan fullspäckad helg. Café Tre i fredags, sent kvällsfika hos mor och far, i lördags var det kalasfika hos Jakobs kusiner på förmiddagen, lunch ute i Blåsmark med vänner, grillmiddag hos Viktor och Viktoria med ännu fler vänner, i söndags var det högmässa, blåbärsplockning, familjemiddag hos mor och far, samt medlemsmöte på kvällen. Häpp!

Idag har vi en lista med småfix som skulle vara trevligt att bocka av (är det bara jag som liksom skriver med punkter som ”duscha” på sådana listor….?) och sedan tror jag vi ska prova någon matburk för E. Hon äter ju gladeligen allt man ger henne, men det börjar liksom kännas lite fjuttigt med en tugga majs här och där.

Vi (jag) har uppdaterat hennes garderob här i veckan, nu börjar nämligen storlek 68 sjunga på sista refrängen (okej, hon kan säkert ha det någon vecka till men här jobbar vi för att hitta anledningar till shopping) och det var dags att uppgradera garderoben med storlek 74. Hurra! Alltså det här skulle kunna bli min Lyxfällan-shopping. Barnkläder. Hur roligt!?

Jag menar, det finns så mycket coolt, roligt, sött, läckert och allt är liksom hyfsat billigt och passar den lilla söta barnkroppen perfekt. Det finns liksom inget vuxet ”det skulle ha varit mindre urringat” eller ”det sitter för tajt i midjan”, Edith är perfekt för alla kläder. *ber en bön om att hon ska få känna så själv för resten av livet*

Så, utomhus blir det nog Hermans superfina korallfärgade overall under hösten samt en houdinifleece (jag vet, bebisar har inte egna houdinis – såvida de inte har Granbergs till släktingar, hehe) och mot våren blir det Cecilias overall som hon hade när hon var liten. I övrigt, stickade vantar, tröjor, sockar och mössor från mormor Anita.

Hur som, låt oss gå över till innekläderna. 

Jag gillar verkligen små set där man liksom har samma färger som man kan matcha omkring bäst man vill, mycket trevligt. Detta från Lindex.

Barnklader_4

Barnklader_5

Barnklader_6

Även detta från Lindex, jättehärligt tycker jag! Kusin Herman har likadant. *gör kameran redo för fotografering framöver*

Barnklader_7

Barnklader_8

Från H&M uppdaterade vi med vita t-shirtbodys, mjuka jeansleggings och ett par pyjamasar.

Barnklader_2

Barnklader_3

Ett urgulligt (och rätt dyrt…) set från Newbie med klänning, kofta och strumpbyxor som mormor Birgitta köpte (tusen tack, vi är så bortskämda!) när vi var i Luleå förra veckan.

Barnklader

Barnklader_1

Sedan har hon ju kläderna från Polarn och pyret som hon fick i doppresent.

Så. Mycket. Fint. 

Men älskade Edith-vännen, du behöver inte skynda dig med att växa bara för att komma i detta – du får hemskt gärna ha den där lilla gosiga kroppen länge, länge.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)