13 Aug

Redo för hösten

Det är hemskt störigt när man känner att man har massor med blogginspiration – men ingen tid! Och om det fanns lite extratid innan så är Edith nu inne i någon period av att absolut inte vilja ligga ner själv, utan hon ska absoluuut vara i famnen. Och inte bara vara i famnen, person ska också stå upp. Går det liksom vänja av dem vid detta?

Som en värsta drama queen ligger hon där på mage och gnäller ljudligt, tills man plockar upp henne och hon plötsligt ser ut som om ingenting har hänt. ”Så fånigt att skrika”, liksom.

Men, till ämnet! Nämligen hösten. Som kom över en vecka. Vi har precis flyttat hem från stugan och det är så tydligt på stugan hur det typ över en natt plötsligt blir rått och kallt i luften. Det kan vara sol, men fortfarande finns det liksom en kyla över allting.

Så vi åkte hem i torsdags för att hinna installera oss, städa upp stugprylarna samt fylla kylen innan Jakob börjar om att jobba på måndag. Och i vanlig ordning känns det alltid ganska skönt att åka tillbaka till det uppkopplade, moderna vardagslivet med allt vad det innebär. Även om det alltid också är med ett stråk av vemod för att sommaren är slut.

Jag är ju dock, som ni vet, ganska förtjust i hösten så därför tänkte jag att jag skulle lista vad jag längtar efter just nu:

  • vara föräldraledig i höst med en Edith som är så pass stor att man man bada i badhuset samt gå på föräldraträffar
  • vara föräldraledig samtidigt som bror Martin och världens bästa Herman!
  • bjuda hem kompisar på helgmiddag
  • köpa nya teer med massa fruktiga smaker som typ mango
  • få veckohandla och äta smoothiesfrukostar
  • se serier som Orange is the new black som jag ju bara hann se typ tre avsnitt av innan vi flyttade ut till stugan
  • beställa barnstol, barntallrikar och så vidare inför höstens matstart
  • rensa upp våren och sommarens bilder och säkerhetskopiera dem till extern hårddisk

Vi har börjat med att röja upp här hemma, samt göra i ordning sovrummet för att få plats med spjälsäng (det gick precis, men några många hektar till godo finns det icket). Nu ska vi dra på oss regnkläderna och åka för att se match när bror Viktor spelar.

Hääja Viktår frisk humöör!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)