14 Jul

Fyra månader

Idag blir lilla damen fyra månader! Och ja, vad ska jag säga – jag tycker att hon faktiskt bara blir roligare och roligare för varje dag. Skulle inte alls vilja spola tillbaka tiden till spädbarnsperioden, tycker det är perfekt nu när hon både är rätt mycket ”med” samtidigt som hon fortfarande har gullbebiskroppen som luktar alldeles gott.

I veckan har hon i alla fall rullat för första gången från rygg till mage, men det är inget som praktiseras jätteofta – främst för att hon ju inte trivs så värst bra på mage, vilket gör att hon blir arg när hon väl rullat runt. Jakob har också påbörjat projekt ”lära henne teckenspråk för mat, sova, kissa osv” efter att ha läst en artikel om att det är lättare för bebisarna att lära sig det mycket tidigare än talet.

… Ni som känner Jakob, ni förstår. 

Hon är väldigt nöjd om dagarna, sover fortfarande rätt mycket men inte speciellt likt från dag till dag, jollrar en del, trivs allra helst gungandes i någon ståendes famn medan hon får kika på allt. Skrattar inte högt jätteofta (det får man jobba för), men har ett fantastiskt gulligt skratt när hon väl gör det – som nu senast till mitt mycket akrobatiska dans- och sångnummer med ”Grisen i säcken”. Kan bara en mening men det räcker.

Sedan är hon så otroligt gullig. Vi skämtade ofta innan om att vi ”skulle få ett fult barn” med våra olika, mixade gener, men hon är ju helt opartiskt fantastiskt söt? Eller hur? Helt jätteopartiskt? För det är jättelätt att vara opartisk som en bebisförälder, eller hur va va va?

Nu ska jag fortsätta pussa på den här donnan. Hoppas ni har en härlig torsdag!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)