5 Jul

En dag med Edith

En regnig tisdag i juli. Det har vi haft idag. Men faktiskt en rätt mysig tisdag! Tänkte att jag skulle guida er igenom en alldeles vanlig dag. Och alla ni som inte har sovande barn – hata mig inte. Hehe. Idag har damen faktiskt sovit extra mycket, om alla dagar var såhär så skulle jag ha all tid i världen.

Vi vaknade som vanligt kring 9-snåret. Då har hon ofta sovit själv i vagnen till typ kl 5-7 någon gång. Då flyttar jag över henne till oss, ammar så att vi båda somnar om och sedan äter/sover hon fram till kl 9. 

Det här är mysigaste stunden på dagen! Glad och gosig!

Sedan jollrar vi på uppe i storstugan, jag åt frukost och sedan – tänka sig – ville damen sova igen. Klockan är nu alltså 10.30…. (Det är tufft att vara liten)

Edith somnar och vaknar vid lunch. Då åker vi och övriga närvarande stugfolk på äventyr! Nämligen pralintillverkning med vänner till familjen. Vilken grej. Lilla damen väljer att somna igen och tar sig en 2-timmarslur. Mer om pralinerna en annan dag!

Vi åker hemåt, leker lite mer, äter, byter blöjor och sådant, läser böcker. Ännu en power nap på kanske knappa timmen.

Sedan är det lövbiffsgryta och broccoligratäng till middag, med rulltårta och hallongrädde till efterrätt (jag vet, alla dagar är efterrättsdagar här…!!) och japp, ni har rätt, en 45-minutare för Edith. 

Nu är pyjamasen på och kvällsmat är på ingång. Edith brukar hålla sig vaken till cirkus 22.30-23 (lite väl sent kanske, men vi är ju ändå vakna), och somnar då antingen i vagn eller ammandes bredvid mig ifall jag lägger mig samtidigt. Då flyttar Jakob över henne till vagnen senare.

Det var det hele! Hoppas ni har haft en trevligt tisdag ni med, kära vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)