3 Jul

Att vara framme

Nu är vi hääär! Alltid en speciellt härlig känsla när man liksom precis har kommit ut på stugan och vet att hela sommaren ligger framför en. Och faktiskt också att man kommer tycka det är lite härligt sedan att komma tillbaka hem, trots att man nu knappt kunde vänta på att dra därifrån. 

Edith verkar trivas toppen. Många glada ansikten och hon fortsätter sova sina toppennätter. Idag sov hon till 7 i egen säng, då flyttade jag över henne i vår säng, ammade tills vi båda somnade om – för att sedan vakna igen strax efter 9! Hurra!

Jag har inga stora förhoppningar om att exempelvis läsa lika många böcker som vanligt, men skillnaden här ute jämfört med hemma är ju faktiskt att man typ inte behöver göra någonting när lilla damen sover. Vilken superlyx!

Hejhej! Här trivs vi hos farmor! Visst börjar hon bli stor?!

Jag gick förresten en liten runda alldeles nyss för att dokumentera placet lite med mobilen. Ganska många små stugor, och väldigt trivsamt. 

Nu ska vi rigga en tv så att vi kan se Island spela match ikväll. Spänning utan egen ångest! Perfekt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)