20 Jun

Tips på doppresent

Okej, jag tänkte faktiskt göra något så skrytigt som att göra ett tips-inlägg med alla de presenter Edith fick på dopet. Det var ju hemskt mycket fint! Och om ni är som jag så kanske ni också ibland känner bara att ”hjääälp, vad ska jag ge för något?” – kanske speciellt just till ett dop. Men de här presenterna funkar ju hemskt mycket bra till bebisar även i andra sammanhang. Och ifall det känns dyrt så kan man ju gå ihop med några andra!

Böcker

Böcker kan ju verkligen aldrig bli fel. Det är både fint som inredning, något man sällan kommer sig för att köpa själv till sitt barn och en väldigt mysig aktivitet! På bilden ser ni:

  • En saga för alla dagar av Ulf Nilsson och Stina Wirsén
  • Barnkammarboken (finns både sång med CD, saga med CD och Min egen-bok där man själv sätter in bilder och skriver)

Doppresenter

Doppresenter_1

Doppresenter_2

Dekoration

Saker som pryder hemmet är ju också väldigt trevligt. Små figurer, fina leksaker eller exempelvis ett fårskinn som vi fick. En ekologisk mjukisapa, ett fantastiskt knubbigt litet keramiklejon, en leksakssäck eller en gedigen träbil som absolut inte kan gömmas undan i något barnrum (okej, vi har inget sådant, men ni fattar) – det är några andra tips.

Doppresenter_6

Doppresenter_5

Doppresenter_7

Doppresenter_13

Doppresent

Ryggsäck

Det här är faktiskt en stående doppresent i vår släkt, en liten mini-kånken! Förutom att de ju är väldigt gulliga och finns i flera trevliga färger så kan de ju även användas flitigt så fort man känner att skötväskan börjar bli lite onödigt stor. De rymmer faktiskt mer än man tror.

Doppresenter_3

Doppresenter_4

Kläder

Kläder behövs ju i oändlighet till bebisar. Tänk om man själv fick byta ut garderoben lika ofta. Typ var tredje månad sådär. Just dessa kläder kommer från Polarn och pyret, och det känns alltid hemskt lyxigt som förälder att få lite ”rejälare” kläder som faktiskt kan räcka till ett syskon eller två! (Eller tre, men säg inget till Jakob)

Visst var dessa fantastiskt fina? Dock storlek 74 så vi får minsann vänta in dem lite.

Doppresenter_8

Doppresenter_9

   

Smycken

Smycken är ju en klassisk doppresent som också är något man inte unnar sig att köpa själv, ljuvliga små änglar, guldhjärtan och armband. Otroligt söta! De får däremot vänta tills barnet… har något färre hakor, men kedjorna är så pass långa att de går att ha flera år framåt!

Doppresenter_11

Doppresenter_12

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)