8 Jun

Skrattfolket

Det finns en typ av människor som jag både beundrar och uppskattar väldigt mycket. Och det är människor som skrattar. ”Vadå, det gör väl alla” tänker kanske ni?

Men nej, det finns en del som liksom jämt skrattar. Inte bara är roliga och snälla, eller ofta drar på smilbanden utan som faktiskt skrattar högt och hjärtligt till det människor runt omkring dem säger. Och det här är något utav det absolut bjussigaste jag vet i sociala sammanhang. Jag menar, när man har ett par sådana personer med sig en kväll så blir man ju plötsligt världens roligaste människa. Som jag brer på när man märker att responsen kommer direkt!

Och nej, det här gör faktiskt inte alla – många artighetsskrattar eller skrattar om något är riktigt superroligt, men de här människorna bjussar på hjärtliga skratt hela tiden! Så otroligt härlig egenskap.

Själv är man ju torrare än ett knippe risbuske från höstsnåret i jämförelse. Jag tror inte alls att människor uppfattar mig som oglad, men jag är ganska dålig på att skratta riktigt hjärtligt – det händer någon kväll då och då när jag kommer in i ett ”flow” men inte sådär till vardags. En av de roligaste jag någonsin umgåtts med, rent humormässigt, var nog John från min gymnasieklass. Han (tillsammans med klasskompisarna Ebba och Jonas) kunde spexa på ett sätt som jag verkligen tyckte var så rasande roligt. Ååh, nostalgin.

Alla ni som hör till detta skrattfolk – puss på er!!!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)