7 Jun

Bloggen fyller fem år!

Av en slump insåg jag för ett par veckor sedan att bloggen ju fyller fem år idag! Den sjunde juni 2011 skrev jag nämligen mitt första blogginlägg. Haha! Små bilder, och verkligen bara mitt in i livet. Minns dock att det faktiskt var medvetet, ville liksom kasta in läsaren. Men vad hände med någon form av presentation??

Det är faktiskt riktigt roligt att ha kvar det här arkivet. Jag skriver ju små dagsuppdateringar i Day one, men blogginläggen är ju betydligt mer genomarbetade ändå, och jag är sååå glad att jag har fortsatt trots att jag har haft svackor då och då.

Och vet ni vad jag mer är glad för? Er läsare!! Jag blir alltid alldeles varm när jag ser hur många som ändå tittar in här varje dag, trots att det kan gå länge mellan inläggen. Tack för att just du är här!

Sååå. Hur ska vi då fira detta jubileum? Jo, mina damer och herrar. Jag geeeer eeeer: BLOGGFEST I GLOOOBEN! Nu köööör vi!! Lördagen den 25 juni blir det stor bloggshow med mig i spetsen, missa inte att köpa just din biljett på Ticnet!!

Hahahahaha. Skoja. Skrattar högt för mig själv när jag ser den ekande evenemangshallen med fyra förväntansfulla gäster där i mitten. Mamma, Lina, Harry och Jakob. Mamma och Lina av fri vilja, Harry på grund av följer med Lina, Jakob med hjälp av hot.

Nej mina vänner, istället kör vi en walk down memory lane. Vad tror ni om det?

Dina mest lästa inlägg?

→ Mitt mest lästa är Att vara medlem i Svenska kyrkan, och det är också det inlägg som fått överlägset mest delningar och kommentarer! Blev lite nervös där ett tag, men inga troll hittade hit. När jag hade hjälpt till på Hannah Widells bröllop så länkade hon till det här inlägget och då var det också många som läste. Bröllopsbonanza var ett annat.

Emmahöst_1

EmmaLarsson_2

Emma

Emma_2

EmmaDahlback_3

Dina favoritrecept?

Polkagrisdröm, alla älskade bröd, och smoothies!

Dina favoritpyssel? 

→ Åh pyssel i mitt hjärta. Jag minns hur man längtade efter alla album man skulle scrappa när man hade en gullig bebis. HAHAH. Så rolig man var då. De små fröpåsarna var trevliga att göra, men annars har jag lite samlade pysseltips här på saker jag tycker om. Hur man viker en ask och Hur man viker en papperspåse har lästs ofta, troligtvis på grund av att det är klassiska googlingar.

Te-pyssel

Presentpåsar

Pysselpaketen_3

Scrap_1

Scrap

Äppelsaft

Pysselpaketen

Dina roligaste inlägg?

→ Ja ni, ”you tell me”, men några jag minns att jag har fått kommentarer om är bland annat Den neonfärgade joggaren, Diagnos fastställd och även både en och två berättelser om Jakobs sömnaktivitet.

Höjdpunkter i livet som delats i bloggen?

→ En hel del! Ny lägenhet, frieri, bröllop (porträtt och dukning), nytt jobb, Herman, graviditet, födsel, och mycket mer!

Viktorskalas_3

Linaskalas_8

Midsommarafton 2015_20

Pappas kalas 2014_3

Midsommarafton 2015_4

Midsommarafton 2014_8

Lottas kalas 2015_6

Emmas kalas 2016_1

Viktors kalas 2015_6

img_0672.jpg

Något inlägg du ångrar?

→ Nej, men jag ångrar däremot inlägg jag inte skrivit. Jag tar gärna debatt i verkliga livet, men det är något med att diskutera och uttrycka åsikter via en dator som jag drar mig för. Men jag har flera påbörjade inlägg som jag ibland vill skriva, angående feminism och kristendom bland annat, men det känns alltid som att de ämnen gör andra ändå bättre. Att detta liksom inte är den typen av blogg. Men tjaa, någon dag kanske.

Vad hoppas du att du gör om fem år?

→ Om fem år hoppas jag att jag ser fram emot härlig sommar i vårt lilla hus tillsammans med Jakob, femåriga Edith och hennes yngre bror eller syster, och att bloggen då kan fira tio härliga år! (Om det nu finns bloggar då, vill säga. Man vill ju inte vara en dinosaurie.)

Så, grattis till bloggen, till mig och till er läsare! Vilket gäng vi är va!? Lämna hemskt gärna någon kommentar om du har något speciellt inläggsminne (hade varit grymt kul att läsa), eller scrolla igenom kategorierna till höger!

Hurra!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)