5 Jun

Årets första sommardag

Och så var den här – sommaren! Årstiden som jag har så blandade känslor inför. Å ena sidan tycker jag det är lite jobbigt med kravet att man måste vara ute hela tiden, jag gillar inte att man alltid är liiite klibbigt varm på kroppen och jag får ont i huvudet av solljuset. Men. Å andra sidan är det ju hemskt härligt att slippa dra på sig fyra lager när man går utanför dörren, vi har de underbara lediga veckorna som vi kommer ha på stugan (Jakob har fem veckors semester, hurra!) samt att det är mycket roliga aktiviteter på sommaren. Och bröllop! Okej, ni fattar. Aningens ambivalent.

Hur som helst, i lördags hade vi i alla fall årets första riktiga sommardag, om ni frågar mig! Firande av Stefan stod på schemat vilket innebar att dagen spenderades ute på kusinernas stuga med mat, tårta och trevligt häng. Underbart!

Märker att det är lite knepigt vad och hur man gör med Edith sådana här dagar. Solen ska undvikas, kläderna måste vara lagom temperatur, blåser det vill man ha en liten mössa och så bländas hon ofta i ljuset – även om vi sitter skuggigt. Jaja, det där får man väl hantera allt eftersom.

Tack för en härlig dag!


Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)