3 Jun

Picknick på Café Tre

Vårens sista Café Tre är här! Ikväll är det tema picknick (man får sitta vid borden som vanligt), vilket innebär att du kan imundiga äppelbullar, fruktspett, smoothis, blåbärsrullar, ananaspaj, limerutor osv osv. Mycket gott.

Ikväll klockan 18 på Storstrand! Musik som vanligt, som börjar 19.30. Nu ska jag åka iväg med tjejerna och börja förbereda.

Hoppas vi ses ikväll! 

Här får ni några teasers från föregående café. 


3 Jun

Luleådag

Det blev en heldag i Luleå igår, med en hel massa gjort. Bilen på service, hälsade på kollegorna och sedan hade vi shoppingdag med lunch och glass. Edith, jag, moder och mormoder. Som ett vandrande foto av ”Fyra generationer” i PT. 

Jättetrevlig dag blev det! Hemskt roligt att träffa alla kollegor som ju hann se magen växa nästan till slutet, och nu för första gången fick se ”resultatet”. 

Solen lyste också och vi hann shoppa både det ena och det andra. Eller ja, det var mest damerna som shoppade eftersom föräldrapenningen inte tillåter en att ”gå loss i butikerna” på samma sätt – men ett par nya promenadskor blev det bland annat. Älskar att man numera har något man kallar promenadskor. När man var yngre hade man liksom bara… skor?

På kvällen blev det middag, sedan match på Heden och avslutningsvis kvällsfika med hela storfamiljen. Lyxig dag! Edith sov sig igenom hela dagen typ, efter ett par värme-gnälliga dagar med bara små snuttar till power naps. 

Om jag tog bilder på spektaklet? Eh ja, fyra fula små mobilbilder verkligen från in the moment. Men för all del, såhär ser ju livet ut:

Väcker (!) lillan för att åka mot Luleå.


Lunchpaus med shoppinggänget.


Matchhäng med mer snack än matchtittande för undertecknad.


Kvällsfika.


Det var det hele. Om ni använder dessa bilder i andra sammanhang, vänligen uppge fotograf: Emma Dahlbäck.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)