3 Maj

Vad-lista

Vad stressar dig?
→ På sommaren när solen skiner och jag inte vill gå ut men känner att jag booorde. Hårt liv.

Vad ska du göra ikväll?
→ Ikväll ska vi äta middag hos Anton och Hanna, samt börja planera deras bröllop i sommar som jag och Jakob ska vara värdpar för! Tjohoo så roligt!

Vad är lätt?
→ Det är lätt att glömma bort att alltid vara snäll, det är lätt att hitta saker att vara tacksam för, det är lätt att somna på kvällarna, hehe. Det är lätt att råka ta en extra bulle och det är lätt att spendera många timmar med att läsa en bra bok.

Fotobok_1

Vad blir det för middag idag?
→ Det vet jag icket eftersom vi ju är bortbjudna!

Vad vill du göra mer?
→ Jag vill resa mer! Jag vill också ge människor fler komplimanger, läsa mer böcker, pussa mer på Edith, pussa mer på Jakob. Träna mer längtar jag faktiskt också efter, såhär flera månader utan större fysisk aktivitet.

Vad går du igång på?
→ Ett städat hem, pricka av listor, shoppa flera snygga klädesplagg samtidigt, få hem en beställning med nya böcker, åka på kalas.

Linas kalas 2012_1

Vad gråter du av?
→ Nu var det faktiskt ett tag sedan jag grät (inte sedan gråtperioden efter Ediths födelse alltså), men jag gråter ofta när jag är trött och utmattad. Eller när jag blir riktigt arg. Eller de (få) gångerna jag och Jakob bråkar.

Vad gjorde dig arg senast?
→ Jakob, när han snöt sig alldeles för ljudligt just när lillan hade somnat. Ja, hon vaknade. Jakob låter som en mindre elefant när han snyter snoken.

Vad är fånigt?
→ Alla små ilandsproblem när man läser tidningarna.

Vad är gott?
→ Oooh, var ska jag börja? Smoothies, fruktsallad, kanelbullar, midsommarbuffén, ett kallt glas trocadero.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)