8 Mar

Att få tiden att gå

Nej vet ni vad, nu vill jag inte tänka en enda tanke till om att ”passa på att njuta av ledighet”, nu vill jag att bebisen ska komma! De första två veckorna var sköna och avslappnande och det kändes bra att hinna bocka av saker, men nu – nu när jag är inne på tredje lediga veckan så är ju allt avbockat och min saker-att-göra-när-man-är-ledig-lista börjar sina. Nu går ju bara massa tid som vi kan få med lillisen!

Grejen är ju att man ändå liksom inte är ledig som vanligt, man vill inte dra igång några superprojekt som tar flera dagar och sen känner jag mig också allmänt trött och lite mindre sugen på att dra iväg hela dagarna – jag vill som ändå hinna vila under dagen ifall det skulle starta på kvällen. Plus att det molar på ganska konstant vilket, tillsammans med en tung kropp, också gör att man blir lite opepp. (Okej, jag mår nog faktiskt rätt bra för att vara höggravid så ni får ta smågnället med en nypa salt. En stor nypa.)

Men jag försöker läsa en del, se någon film och idag bakade jag bullar. Helt enkelt för att det ”är lite bökigt och tar tid”, det är så man jobbar nu för tiden förstår ni. Sedan åt jag tre nybakade bullar på stående fot, bara för att jag kunde. Men det är inget jag tänker erkänna.

Åh jag är så peppad på att det ska dra igång! Starta någon gång då!! Gör det bara!!!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)