25 Feb

I väntans tider

Alltså jag är en sådan klyscha av mig själv just nu. Jag tycker det är väldigt skönt att vara ledig såhär sista veckorna (dagarna?!), just för att hinna med ”fixet”. Japp, jag ”fixar”. Men vadå, tänker kanske ni, du var ju redan färdig med bebisprylarna? Ja med bebisprylarna ja!

Men det jag gör nu är att jag exempelvis har bakat för att kunna ha lite bjudesfika om vi får vill-titta-på-bebis-gäster, jag har gjort ett gäng matlådor som nu ligger i frysen och är redo att ätas när man inte orkar laga mat som nybliven förälder, vi har rensat hela förrådet (och alla skåpar är gjorda sedan tidigare) och jag har städat loss i lägenheten. Sådant fix. På riktigt så myser jag i hela kroppen när jag liksom ”känner mig förberedd”.

Nu gäller det bara att jag inte:

  1. Hinner äta upp matlådorna.
  2. Hinner äta upp kakorna.

Inte helt lätt.

Jag har även varit smart och bokat lite skönhetsfix som bryn och fransar på måndag (jaja, ytligt jag vet men det handlar ju om känslan). Varför är det smart? Jo, för att om bebis inte hinner komma innan dess så kommer jag vara nöjd att det hanns med – och om bebis kommer i helgen så kommer jag såklart vara supernöjd över det. Win-win.

Idag läste jag även ut den sista boken i min bli-förälder-bokhög. Eller ja, böckerna från barnmorskan har jag inte läst från pärm till pärm, men det gjorde jag med Att föda av Gudrun Abascal. Svårt att bli proffs utan att ha provat föda, men om inte annat är det intressant läsning! 

   

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)