7 Feb

Herman och Majlis dop

Idag har vi haft dop för två favoritbebisar, nämligen Herman och Majlis! Herman är ju mitt syskonbarn och Majlis är mitt kusinbarn. Och inte helt förvånande så skötte de sig exemplariskt under hela tillställningen. Herman log och gäspade om vartannat som vanligt och Majlis nöjde sig helt med att studera den trivsamma omgivningen.

Jag och pappa var sångare och sjöng två låtar från Lejonkungen vilket var något av en utmaning, men med Petter och Jakobs stabila kompande så tycker jag ändå att vi tog det i hamn. Sedan ska det sägas att en mycket välfylld mage inte precis underlättar sånginsatsen. Luftvolymen blir inte gigantisk, så att säga.

Tur att smörgåstårtan och semlorna kom efter sången. Mycket, mycket tur.

Förresten så har jag köpt ny mobil, vilket känns väldigt bra (trots att de är svindyra, har de inte tänkt att man ska ha råd att leva något bara för att man måste köpa mobil??)! Min tappades nämligen i marken en gång för mycket i fredags, så det var tack och adjö direkt. Som tur var skulle den ändå bytas ut inom en snar framtid eftersom kameran hade fått ett konstant dis-och-dimma-filter och det var inget jag ville ha inför bebistider. Systemkamera i all ära, men många ögonblicksbilder tas ändå med mobilen.

Nu mina vänner, nu kom Jakob precis hem med veckohandlingen så nu blir det kvällsfika och kanske en Farmen-veckofinal innan läggdags. Vi hörs senare!

Hermans dop 2016_1

Hermans dop 2016_2

Hermans dop 2016_4

Hermans dop 2016_5

Hermans dop 2016_8

Hermans dop 2016_7

Hermans dop 2016_9

Hermans dop 2016_10

7 Feb

Morfar, vila i frid

Jag ber om ursäkt för min frånvaro men den här veckan har verkligen gått i ett med jobb och fix, och sedan somnade morfar in i torsdags efter ett par veckor på sjukhuset.

Fina morfar. Just nu känns det mest skönt att han slipper alla oroliga tankar och funderingar, men det jag sörjer är alla åren som demensen tog från oss och vår relation. Det är verkligen sorgligt när en människa finns kvar fysiskt men sakta försvinner bort personlighetsmässigt.

Nu kan du vila ut morfar, och glöm inte att ta hand om Sive åt oss!

Kusintraff_4

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)