30 Jan

Baby shower

Vilken toppenhelg detta är! (Har min värsta foglossning hittills men det tänker jag inte lägga någon större vikt vid nu) Igår trotsade jag, Lina och Harry kylan och hängde en stund ute på Lindbäcksstadion eftersom det är SM-vecka här. Älskar när det är sådana stadsaktiviteter! När vi tillslut fryser så åker vi och fikar med Elina och Herman, jag och broder hälsar på morfar som ligger på sjukhus och sedan kör vi mot Bergsviken där jag trodde att spelkväll med familjen stod på schemat. Men icket!

Hemma hos mor och far är det pyntat och härligt, och förutom familjen är även kvinnokusinerna plus Hanna inbjudna – för baby shower! Tänk så överraskad jag blev! Sarita och Elina hade styrt ihop det hela på ett mycket spontant och uppskattat sätt, och under kvällen bjöds det på mat, tårta, härliga presenter, spel och såklart en hel del gravidsnack. Underbart!

Tack för en fantastisk kväll! Jag är så glad över människorna i mitt liv!

  

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)