27 Jan

Omsorg för gravid fru sökes.

Okej, jag måste få klaga lite – igår var det faktiskt tungt att vara gravid. Jag har ju klarat mig undan foglossning rätt bra hittills men under helgen vaknade hormonerna till liv och plötsligt var det som att de kom på att de minsann hade förlorad tid att ta igen. För igår kändes det som att det bara var jeansen som höll ihop höfterna, hehe. Okej, inte riktigt så farligt, men ont i ländryggen är numera ett faktum och sedan strålar det fram mot magen. Jag känner även foglossning mitt fram i bäckenet och detta fenomen är nu synnerligen märkligt. Ursäkta för att jag bara går rakt på här, men alltså att det liksom gör ont rakt på fiffin? Det är en konstig känsla faktiskt. Inte upplevd sedan den gången jag ramlade med cykeln i sexan och fick högerstyret rakt på… ja ni fattar.

Ibland när jag ligger i soffan och Jakob ber mig göra något så brukar jag chocka honom (han är ju rätt pryd till skillnad från sin vulgära fru) med att säga att det inte går för att ”jag har ont i framstjärten”. Hahaha. Alltid lika roligt.

Jag tycker dock inte att jag riktigt får den sympati och särbehandling som jag önskar hemifrån, och min efterfrågan på omhändertagande från omgivningen får nog mamma ta på sig. Hemma behövde man nämligen aldrig spela över för att bli ompysslad, hade man ont så såg hon det så bra ändå och pysslade om en därefter.

Det gör inte Jakob. Nä, hur mycket jag än stånkar och pustar och framkallar tårar i ögonen när det är som värst så har han ändå mage att exempelvis be mig hämta saker när vi ligger där i soffan. ”Du är ju närmare” mumlar han med ipaden på bröstkorgen. Åh! Men tack kära du!

Det är tur att den människan inte jobbar inom exempelvis vården. Inget krusidullande från hans sida inte. Hans politiska slagord skulle vara ”Smärta är ett val”. Inte ens en enda ”jag-heter-Alex-Schulman-och-ger-min-gravid-fru-frukost-varje-dag-på-sängen”-frukost har jag fått. Jag menar det, då är det illa.

Äh. Vad är väl en dag som ompysslad höggravid…? Precis, nu har ni lärt er: om inte alldeles, alldeles underbart…..

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)