19 Jan

Hej vecka 34!

Okej, det var egentligen igår men jag ligger lite efter. Nu är vecka 34 här! Tänk, veckorna går trots allt och jag försöker verkligen bara ta en vecka åt gången. Vi har ju det ändå riktigt bra, så det känns onödigt att slösa bort fina veckor med att ”bara längta”. Men spontant så ser jag fram emot när vi är i vecka typ 37. Då känns det som att det är nära på allvar! Då ska det minsann bäddas bebissäng och packas BB-väska!

Nu är det alltså 47 dagar kvar till beräknad förlossning och barnet är, enligt appen, cirka 42 cm långt och väger typ 2,2 kg. Bebisen verkar fortfarande ligga med huvudet neråt (som den har gjort i många veckor) och rörelserna fortsätter vara rätt ”stora”, alltså mer sträcka på sig, tjonga till med någon hård kroppsdel eller bukta ut. Älskar när bebisen rör på sig ungefär hela tiden så att man slipper oroa sig.

Jag fortsätter må bra, även om det nya nu är konstanta toalettbesök samt en evig törst. Kan i för sig ha med varandra att göra. Vill dricka hela tiden, och gärna allt från juicer, smoothies, läsk (fast det försöker jag faktiskt låta bli) till mjölk, bubbelvatten och vanligt vatten. Törsten tar aldrig slut. Googlade lite och såklart är detta symptom på graviddiabetes….. Värdena har då sett bra ut hittills men vi får väl se under veckans besök hos barnmorskan.

Jag känner också att jag håller på att zona ut lite? Är lite tjock i huvudet och kan liksom ”drömma mig bort och gå in i mig själv” på ett sätt som jag inte brukar göra annars. Det är nog också därför (plus lite vanlig tidsbrist) som jag inte lyckas skriva så mycket på bloggen, mina tankar har helt enkelt börja stanna av. Hehe.

”Sry” som Jakob skulle ha sagt. 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)